Vanlige spørsmål om navnelapper

Her vil du finne svar på de vanligste spørsmålene vi får. Hvis du ikke finner det du leter etter er det bare å ta kontakt med oss på hei@minenavnelapper.no

Generelt

Hvor lang tid tar levering og hva koster det?

Vi leverer så raskt vi kan! Det tar vanligvis 1-4 dager å få produsert navnelappene, og deretter tar det 1-3 dager med posten. Frakt er alltid gratis!

Butikken er alltid åpen, men om sommeren vil varer som er bestilt senere enn uke 27 bli sendt ut i løpet av de første to ukene av august. I romjulen, vinterferie og påske må du regne med en uke lenger leveringstid enn vanlig.

Hvordan bruker jeg navnelappene?

Navnelappene kan du klistre direkte på det du vil merke. For at de skal sitte på i vask bør du la de tørke i 24 timer før de får vann på seg. Vi anbefaler å klistre navnelapper i klær på lappene i klærne (helst vaskeanvisningen) for at de skal sitte godt.

Tåler navnelappene vaskemaskin?

Ja våre navnelapper tåler både oppvaskmaskin og vaskemaskin. Merkelappene tåler temperaturer opp til 60 grader.

Ja, navnelappene tåler både oppvaskmaskin og vaskemaskin! Merkelappene tåler temperaturer opp til 60 grader.

Jeg skrev inn feil tekst på navnelappene – hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss så raskt som mulig på hei@minenavnelapper.no så hjelper vi deg.

Produktrelatert

Hvor store er navnelappene?

De strykefrie klistrelappene er 30 x 13 mm og passer på det aller meste av klær (lim på vaskeanvisningen), sko, leker og annet utstyr.

De store navnelappene varierer i størrelse. Disse er perfekte til matboks, termos, sykkel og andre litt større ting.

Navnelappene løsner. Hva gjør jeg?

Hvis navnelappene faller av i vask er det oftest på grunn av at de er festet på feil måte, dessverre. Det er viktig å følge bruksanvisningen nøye, og sørge for at hele lappen sitter godt fast til underlaget den er festet på.

For å feste på klær må du feste den strykefrie navnelappen på vaskeanvisningen eller merket i nakken for best mulig feste. Vent 24 timer før produktet er i kontakt med vann eller vaskes.

Har du fulgt bruksanvisningen men likevel får problemer, kan du ta kontakt med kundeservice. Du treffer oss på telefon 21 65 48 80 (mandag til torsdag 8-16, fredag 8-15) eller e-post hei@minenavnelapper.no. 

Hvor kan jeg fest navnelappene?

Våre strykefrie navnelapper har mange bruksområder og kan plasseres på de fleste glatte overflater som vaskeanvisningen i klesplagg, på gymbagen, matboksen, drikkeflasken, med mer. Fest ikke lappen direkte på tekstil.

De strykefrie navnelappene kan festes på de fleste glatte overflater. Det vil si vaskeanvisningen i klesplagg, matboks, drikkeflaske, gymbag osv. Ikke fest lappen direkte på tekstil.

Navnelapper best kvalitet

Beste kvalitet

Våre merkelapper er kun av beste kvalitet
Navnelapper tåler vask

Tåler vask

Lappene tåler opptil 60º vask, samt tørketrommel.
Navnelapper gratis frakt

Gratis frakt

Hos oss får du alltid gratis frakt
Navnelapper rask levering

Rask levering

Vi leverer direkte til din postkasse innen 5-7 dager