julegavetips barn og småbarnsforeldre

Julegavetips til barn og småbarnsforeldre

Julen nærmer seg med stormskritt og mange trenger julegavetips. Er du i tvil om hva du skal gi barnebarnet, niesen eller nevøen din? Vi har et par tips til deg.

Julegavetips barn

Barn får som regel veldig mye leker og unødvendig til jul – hva med å gi en gave som faktisk er praktisk og morsom?

I et hektisk småbarnsliv er det mye å holde styr på. På vinterstid er det gjerne dyrt yttertøy, gode sko og annet vintersportutstyr man skal ha oversikten over. For å gjøre det enklere for både barn og foreldre, kan man merke disse tingene med navnelapper, store navnelapper eller minilapper.

Gi navnelapper i julegave

Navnelapper med barnets favorittmotiv, navn og telefonnummer til en forelder er en perfekt gave. Barnet kan hjelpe til med å klistre på klær, utstyr og leker, mens foreldre kan slappe av og vite at alt er korrekt merket og vil finne veien hjem mye enklere.

Det beste er at du kan designe navnelappene helt selv! Dermed kan du velge barnets favorittfarge, legge til et morsomt, søtt, kult eller tøft motiv og skrive hva du vil.

Se eksempler på design her.

Julegavetips refleksklistremerker

Et annet veldig aktuelt og viktig julegavetips er refleksklistremerker. Alle som kjører bil selv vet hvor utrolig viktig det er å være synlig i trafikken i den mørke tiden. Vi er faktisk 85% mer synlig med refleks enn uten! 

Hos oss finner du et utvalg standard refleksklistremerker og refleksmerker med forskjellige motiver, som prinsesser, dinosaurer, frukt og søte dyr. Refleksklistremerkene kan klistres på støvler, sportsutstyr, sko, hjelm, barnevogn, sekker, sykler og mer! 

julegavetips opplevelse

Andre kreative julegavetips

Vi har noen ekstra julegavetips på lur! Det er ikke alltid man får tak i noe på barnets ønskeliste eller ønsker å gi en mer kreativ julegave enn det man finner i butikk. Da kan man kombinere en pakke navnelapper med for eksempel:

  1. Opplevelse
    • Lag et fint kort som forteller om at du ønsker å ta med barnet på en gøy aktivitet! Hva med en tur til en besøksgård, besøke et spennende museum eller ut på tur i skogen? Gjør noe litt ekstra ut av det og skap hyggelige minner.
  2. Kinogavekort
    • Kinogavekort kan du enten kjøpe på forhånd, eller du kan lage et kort som inviterer barnet med på kino sammen med deg! Da kan barnet selv velge hvilken film han eller hun vil se, og dere kan kose dere med popcorn og litt ekstra godteri denne kvelden.
  3. Gavekort på overnatting
    • Overnatting er alltid gøy! Inviter barnet på overnatting hos deg. Dere kan bygge borg med stoler og laken, og kanskje drikke litt kakao inni der?

Det finnes mange gaver som både er mer meningsfulle og praktiske enn enda en leke til barnet. Vi håper du har blitt inspirert. Ha en riktig god jul!