Merkelapper til strikketøy

Merkelapper til strikketøy

Navnelapper er populært til å merke alt av klær og utstyr til barna. Men visste du at du kunne bruke strykefrie merkelapper til å merke strikketøy også?

Navnelapper til hjemmestrikk

Strykefrie navnelapper er svært enkle. Det er bare å klistre på. I motsetning til strykemerker eller merker av stoff som må sys på, tar det bare et par sekunder å feste våre navnelapper til hjemmestrikket tøy. Dropp strykejernet – bruk strykefrie navnelapper.

Strikketøy fra bestemor eller som du selv har strikket til dine håpefulle vil du jo såklart ikke miste. Det er ikke sjelden at en lue eller et par votter kommer på avveie i barnehagen eller skolen. Da hjelper det om det er festet på en lapp med navn og nummer man kan kontakte om det forsvinner.

Hvorfor strykefrie navnelapper:

  • Festes på sekunder
  • Du slipper strykejern eller nål og tråd
  • Sitter godt
  • Design helt selv

Hvordan feste merkelapper på strikketøy

Finn et område med glattstrikk på baksiden av tøyet som ikke vil bli brettet og bøyd så mye. Så fjerner du eventuelle rusk, og klistrer navnelappen godt på. Vi bruker et sterkt lim på våre merkelapper, som gjør at det sitter godt – også i vask. I tillegg er lappene elastisk og litt strekkbare, som gjør at de fester seg svært godt til og med på ujevne flater.

På grunn av varierende kvalitet i garn, kan vi ikke garantere at de vil sitte i vask på hjemmestrikket tøy, men mange har rapportert om at dette går helt fint. 

Navnelapper er også genialt til verktøy og utstyr både hjemme og på jobb. Les mer her.

Design selv

Strikker du selv? Å lage navnelapper med navnet ditt på kan være en fin måte å gjøre strikketøyet enda mer personlig. Hva er ikke hyggeligere enn “Laget av tante”, “Med kjærlighet i hver maske” eller en lignende beskjed? 

I vårt designverktøy kan du velge mellom et stort utvalg farger og motiver. Du kan i tillegg velge farge på skriften og type skrift. Dermed kan du lage unike navnelapper, helt etter din egen smak.

Standard navnelapper og store navnelapper

Vi har flere størrelser på våre navnelapper. Standard navnelapper har størrelsen 30×13 mm og passer til det meste. Ellers har vi også store navnelapper til større ting, og minilapper til alle de små eiendelene.

Klikk under for å prøve vårt designverktøy: