Minilapper

Design og lag dine egne

Minilapper

Design og bestill dine egne minilapper

Mini merkelapper

Våre minste merkelapper til alle små duppeditter og klær som trenger å merkes. Minilapper er enkle og friske i designet, og passer på de fleste, små overflater.

Minilappene er svært praktiske til å merke alle de små tingene du eier – som blyanter, solbriller, smokker og sko. Tåler vask og sitter godt!

Minilapper – Til alle de små tingene

Minilappene måler 16 mm x 6 mm og kan derfor festes på overraskende små flater. Tenk på alle småting som rotes bort i hverdagen eller blander seg med andre saker. Det er deilig å få kontroll på disse tingene med enkel merking.

Merk skolesaker

Minilapper egner seg veldig godt til å merke alle skolesakene til barnet ditt. La barnet velge sin favorittfarge og hjelpe til med merkejobben. Det er gøy å klistre på merkelappene, samtidig som barnet lærer å ta godt vare på tingene sine.

Tåler vask

Minilapper er robuste og tåler 60 grader vask, samt oppvaskmaskin opptil 60 grader. De sitter også i mikrobølgeovn og fryser. Lappene er strykefrie og enkle å feste. 

Fest merkelappene på en tørr og ren overflate, og på vaskeanvisningen på klær. La lappen sitte på i 24 timer før du vasker eller utsetter den for vann.

Merkelapper til alt du eier

Vi har strykefrie navnelapper til små og store ting. Hos oss kan du også bestille kule reflekser som pynter opp og gjør deg synlig.

Navnelapper

Navnelapper

Strykefrie navnelapper til
klær, sko, utstyr og mer

Lag navnelapper

Refleks

Refleks

Sørg for at ditt
barn blir sett

Bestill refleks

Navnelapper best kvalitet
Beste kvalitet
Våre merkelapper er kun av beste kvalitet
Navnelapper tåler vask
Tåler vask
Lappene tåler opptil 60º vask, samt tørketrommel.
Navnelapper gratis frakt
Gratis frakt
Hos oss får du alltid gratis frakt
Navnelapper rask levering
Rask levering

Vi leverer direkte til din postkasse innen 5-7 dager