Navnelapper
Design og lag dine egne
Navnelapper

Strykefrie navnelapper til klær, sko, utstyr og mer

Navnelapper til klær og utstyr

Navnelapper til klær, sko, utstyr og andre eiendeler du ikke vil miste. Produktene våre tåler vask på opptil 60º samt tørketrommel og de sitter veldig godt. Vi legger vekt på høy kvalitet og leverer bare det beste til deg.

Hos oss kan du designe dine helt egne merkelapper, med yndlingsfargene dine samt morsomme og søte motiver. Vi sender de rett til din postkasse med gratis frakt.

Merkelapper til klær i høy kvalitet

Navnelapper som ikke faller av er viktig når du skal merke jakker, drikkeflasker, bager og diverse utstyr til barna. Strykefrie navnelapper festes veldig enkelt, uten strykejern. De har kraftig lim som holder svært godt, til og med i vask, og kan festes på de fleste tørre og glatte overflater. De tåler både vaskemaskin og oppvaskmaskin.

Fordeler

  • Enkle å feste
  • Sitter godt
  • Tåler vask
  • Høy kvalitet

Lag navnelapper

En enklere hverdag

Gjør det til en rutine og merk alle nyinnkjøpte eller nyinnskaffede klær, leker og utstyr med navnelapper. Gjør du dette med jevne mellomrom, vil du minke frafall av eiendeler som mistes, glemmes eller forveksles. Spesielt før skolestart/barnehagestart og etter jul kan det være lurt å ta seg en runde og merke klær og utstyr.

Hos oss får du hele 120 lapper per pakke. Til gjengjeld kan du overraskende raskt nå 120 eiendeler når hver en sko og jakke skal merkes. 

Hvorfor bruke navnelapper?

Det er mange grunner til å bruke navnelapper på klær og eiendeler. Det handler selvsagt om å ikke miste tingene sine, og sørge for at man får med seg riktige eiendeler hjem på slutten av dagen. Å merke tingene sine bidrar også til å ta bedre vare på det man har. Spesielt sentimentale eiendeler er ikke noe du bare kan erstatte. Det er ikke bare å kjøpe en ny yndlingsbamse eller erstatte fotballskjerfet som ble kjøpt i England. Våre navnelapper har mange bruksområder:

Barnehage og skole

Du har sikkert fått høre fra barnehagen eller skolen at de ønsker merkede klær og eiendeler. Våre merkelapper gjør det enkelt for de ansatte og barnet selv å kjenne igjen sine ting. Dermed slipper du votter på avveie og feil støvler med hjem. I tillegg er det morsomt for barnet å ha sin favorittfarge og motiv på tingene sine, sammen med navnet sitt. 

Barn kan glemme igjen eiendeler som f.eks. lommebok og andre viktige ting. Står det et navn og nummer på det, er sjansen mye større for at det kommer tilbake til riktig eier.

Hjemmestrikk

Våre strykefrie navnelapper kan også festes på hjemmestrikk. Ikke noe er mer kjedelig enn en strikkagenser som du har lagt mye tid og kjærlighet i, skal forsvinne. Merk også strikketøy med merkelappene våre. Sørg for å feste lappene på en glatt overflate (glattstrikk). Les mer om navnelapper til strikketøy her. 

Sykehjem

Det er ikke bare i barnehage og skole det er pratisk med merking av eiendeler. På sykehjem blir klær vasket i en felles vask, og de ansatte trenger en rask og enkel måte å kunne sortere de rene plaggene. Da er det fint å kunne finne navn på vaskeanvisningen. Du kan bestille lapper med enkelt og stilrent design til beboere på sykehjem.

Navnelapper til en god pris

Vi har billige navnelapper i høy kvalitet som sitter ekstra godt. Den sterke limen sørger for at lappene sitter på selv i vask eller oppvaskmaskin. I pakken får du 120 lapper som er 30 x 13 mm, som passer perfekt på vaskeanvisningen på klær eller kan plasseres diskret på andre eiendeler. 

Velg mellom kule og søte motiver, farger og teksttyper – og design dine egne navnelapper slik at barnet ditt kjenner igjen tingene sine. Du kan også designe uten motiv, for en renere look. Lappene passer til alle formål, så lenge underflaten er jevn. Bestill i dag og merk alt fra yttertøy, sekker, termos, sitteunderlag, gymbag, matbokser og sko og støvler. 

Følg med på vår Facebookside så kan du være heldig å finne en rabattkode i ny og ne!

Hvordan feste lappene

Fest ordentlig, så holder navnelappene svært lenge! Sørg for at overflaten du skal feste lappen på er glatt, ren og tørr. Når du har festet merket der du ønsker det, gni godt over med en finger for å fjerne luftbobler. På klær er det viktig at du fester navnelappen på lappen for vaskeanvisningen. La lappen sitte på i 12 timer før du vasker eller utsetter den for vann. De tåler høy temperatur i oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Rask levering

Vi leverer så raskt vi kan. Frakten er gratis! Vi bruker 1-4 dager på å produsere produktene du bestiller, så bruker Posten 1-3 dager på å levere.

Ta vare på eiendelene dine

I det vi beveger oss mer og mer bort fra bruk og kast-mentaliteten, desto viktigere er det å ta godt vare på de tingene vi eier. Navnelapper bidrar til dette. Les flere tips til hvordan du kan ta godt vare på barneklær i dette innlegget.

Minilapper
Minilapper

Design og bestill dine
egne minilapper

Lag minilapper

Refleks
Refleks

Sørg for at ditt
barn blir sett

Bestill refleks

Beste kvalitet
Beste kvalitet
Våre merkelapper er kun av beste kvalitet
Tåler vask
Tåler vask
Lappene tåler opptil 60º vask, samt tørketrommel.
Gratis frakt
Gratis frakt
Hos oss får du alltid gratis frakt
Rask levering
Rask levering

Vi leverer direkte til din postkasse innen 5-7 dager