Navnelapper
Design og lag dine egne
Navnelapper

Strykefrie navnelapper til klær, sko, utstyr og mer

Navnelapper til klær og utstyr

Navnelapper til klær, sko, utstyr og andre eiendeler du ikke vil miste. Produktene våre tåler vask på opptil 60º samt tørketrommel og de sitter veldig godt. Vi legger vekt på høy kvalitet og leverer bare det beste til deg. Hos oss kan du designe dine helt egne merkelapper, med yndlingsfargene dine samt morsomme og søte motiver. Vi sender de rett til din postkasse med gratis frakt.

Merkelapper til klær i høy kvalitet

Navnelapper som ikke faller av er viktig når du skal merke jakker, drikkeflasker, bager og diverse utstyr til barna. Strykefrie navnelapper festes veldig enkelt, uten strykejern. De har kraftig lim som holder svært godt, til og med i vask, og kan festes på de fleste tørre og glatte overflater. De tåler både vaskemaskin og oppvaskmaskin.

Fordeler

  • Enkle å feste
  • Sitter godt
  • Tåler vask
  • Høy kvalitet

En enklere hverdag

Du har sikkert fått høre fra barnehagen at de ønsker merkede klær og eiendeler. Våre navnelapper gjør det enkelt for de ansatte og barnet selv å kjenne igjen sine ting. Dermed slipper du votter på avveie og feil støvler med hjem. I tillegg er det morsomt for barnet å ha sin favorittfarge og motiv på tingene sine, sammen med navnet sitt. 

Gjør det til en rutine og merk alle nyinnkjøpte eller nyinnskaffede klær, leker og utstyr med lapper. Det vil sørge for at mindre forsvinner. Hos oss får du hele 120 lapper per pakke. Til gjengjeld kan du overraskende raskt nå 120 eiendeler når hver en sko og jakke skal merkes.

Navnelapper til en god pris

Vi har billige navnelapper i høy kvalitet som sitter ekstra godt. Velg mellom kule og søte motiver, farger og teksttyper – og design dine egne navnelapper slik at barnet ditt kjenner igjen tingene sine. Lappene passer til alle formål, så lenge underflaten er jevn. Bestill i dag og merk alt fra yttertøy, sekker, termos, sitteunderlag, gymbag, matbokser og sko og støvler. 

Følg med på vår Facebookside så kan du være heldig å finne en rabattkode i ny og ne!

Hvordan feste lappene

Fest ordentlig, så holder navnelappene svært lenge! Sørg for at overflaten du skal feste lappen på er glatt, ren og tørr. Når du har festet merket der du ønsker det, gni godt over med en finger for å fjerne luftbobler. På klær er det viktig at du fester navnelappen på lappen for vaskeanvisningen. La lappen sitte på i 12 timer før du vasker eller utsetter den for vann. De tåler høy temperatur i oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Rask levering

Vi leverer så raskt vi kan. Frakten er gratis! Vi bruker 1-4 dager på å produsere produktene du bestiller, så bruker Posten 1-3 dager på å levere.

Minilapper
Minilapper

Design og bestill dine
egne minilapper

Lag minilapper

Refleks
Refleks

Sørg for at ditt
barn blir sett

Bestill refleks

Beste kvalitet
Beste kvalitet
Våre merkelapper er kun av beste kvalitet
Tåler vask
Tåler vask
Lappene tåler opptil 60º vask, samt tørketrommel.
Gratis frakt
Gratis frakt
Hos oss får du alltid gratis frakt
Rask levering
Rask levering

Vi leverer direkte til din postkasse innen 5-7 dager

Mine Navnelapper
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev for tilbud, tips og triks.
Kontakt

[email protected]

Enebakkveien 119
0680 Oslo

Betingelser
Følg oss

© 2021 Min Ikke Din AS | Design og utvikling av Bonefish.no