Navnelapper med dinosaurer

Navnelapper med dinosaurer

Hos oss kan du få navnelapper med dinosaurer i flere ulike farger og former. La barnet velge sin favorittdinosaur til navnelappene og fest de på alt fra klær, matboks, ski og sykkel. I designverktøyet vårt på nettsiden kan du bestemme farge på bakgrunn og tekst og font selv slik at du får ditt unike uttrykk på navnelappene.  

Bestill navnelapper med dinosaurer her.

Dinosaurer i mange varianter

Dinosaurene døde ut for omtrent 66 millioner år siden, men likevel er de fortsatt svært populære i dag. Dinosaurene levde på Jorden i mer enn hundre millioner år og fantes i mange forskjellige former, farger og størrelser. Noen gikk på fire ben, noen på to og andre kunne fly. 

Deres mange forskjellige egenskaper gjorde de godt rustet til å stå imot ulike farer. Med navnelapper med dinosaurer på vil tingene dine alltid bli passet ekstra godt på. Velg en eller flere av våre flotte og fargerike dinosaurer til navnelappene dine!

Merk tingene dine

Det er fort gjort at klær, sko, leker og annet utstyr blir forvekslet i barnehagen eller på skolen. Merk tingene med navnelapper fra Mine Navnelapper så er det større sjanse for at de kommer til rette igjen om man skulle være uheldig å miste noe. Skriv inn barnets navn og et telefonnummer når du bestiller navnelappene.

Strykefrie navnelapper i god kvalitet

Navnelapper fra Mine Navnelapper er strykefrie og kan enkelt festes på det meste av klær og utstyr. Navnelappene er tøyelige og selvklebende med et sterkt lim som gjør at de sitter ekstra godt og tåler robust bruk. Du kan fint ha klær og utstyr med våre navnelapper både i vaskemaskin, oppvaskmaskin og fryser.

Vi anbefaler å feste navnelappene på en glatt, tørr og ren flate, som for eksempel på vaskeanvisningen på klesplagg. Press lappen godt ned der du ønsker og feste den og gni over med en finger for å fjerne luftbobler. Deretter bør du la de tørke i 24 timer før de tas i bruk.

Store navnelapper med dinosaurer

I tillegg til standard navnelapper kan du også få dinosaurene på store navnelapper. Vi har tre pakker med store navnelapper med dinosaurer i ulike farger og størrelser. I hver pakke er det 34 navnelapper som du kan feste på barnas favorittleker og sportsutstyr. 

Store navnelapper er perfekt til å feste på større utstyr og ting. De synes bedre og gjør det lettere for barna og kjenne igjen akebrettet, sekken eller hjelmen sin – både dekorativt og nyttig! 

Bestill store navnelapper med dinosaurer.

Refleks med dinosaurer på

I tillegg til navnelapper kan du få refleks med dinosaurer på. Sørg for at barnet ditt blir sett i mørket med sin favorittdinosaur. Våre refleksklistremerker er selvklebne og festes enkelt på utstyr som hjelm, sko, akebrett, sykkel og barnevogn. Både trygt og stas for barna! 

Se våre refleksklistremerker.