Dyrene i Afrika på navnelapper

Navnelapper med dyrene i Afrika

Vi har navnelapper med flere av dyrene i Afrika. Velg blant løve, tiger, sebra, sjiraff, flodhest og elefant. Sett navnelapp med barnets favorittdyr på sekk, matboks, drikkeflaske eller sykkel – både dekorativt og smart! I vårt designverktøy kan du også velge bakgrunnsfarge, farge på tekst og font for å få ditt helt unike uttrykk på navnelappene.

Trygge med Dyrene i Afrika

Dyrene i Afrika lever ofte i flokk og passer på sine egne. Det kan hende at andre dyr eller mennesker prøver å skille et av dyrene fra resten av flokken, derfor må de alltid være på vakt for farer utenfra. Dette gjør at dyrene i Afrika er ekstra oppmerksomme og flinke til å passe på, og tingene dine er derfor litt ekstra trygge med navnelapper med dyrene i Afrika på!

Bestill navnelapper med dyrene i Afrika på her.

Navnelapper som er enkle å feste

Navnelapper fra Mine Navnelapper er strykefrie og enkle å feste. Lappene er tøyelige og har et sterkt lim som gjør at de sitter ekstra godt og tåler både robust bruk og vask. Vi anbefaler å feste navnelappen på vaskeanvisningen eller en merkelapp i klær og på en glatt og robust overflate på annet utstyr.

Sørg for at overflaten er ren og tørr før du setter på navnelappen. Press navnelappen godt ned der du ønsker å feste den og gni over for å fjerne luftbobler. La den deretter tørke i 12 timer før plagget eller tingen tas i bruk.

Dyrene i Afrika på refleks og store navnelapper

I tillegg til standard navnelapper med navn og nummer kan du også få dyrene i Afrika på store navnelapper og reflekser. De store navnelappene passer perfekt til å feste på litt større ting som ryggsekk, matboks eller sykkelhjelm. De pynter opp utstyret samtidig som de synes bedre, noe som gjør at det er lettere for barnet og kjenne igjen sekken eller hjelmen sin.

Se vårt utvalg av store navnelapper og bestill her.

Med reflekser fra Mine Navnelapper sørger du for at barnet ditt blir sett og passet på av sitt favorittdyr fra Afrika. Våre reflekser er selvklebne og kan enkelt festes på forskjellig utstyr som akebrett, sykkel, sko og barnevogn.

Se refleksklistremerker her.