Enhjørning på navnelapper

Navnelapper med enhjørning

Hos Mine Navnelapper kan du få både standard navnelapper, store navnelapper og reflekser med enhjørning på. I vårt designverktøy kan du velge bakgrunnsfarge, farge på tekst og font selv slik at du får ditt helt unike uttrykk på navnelappene. 

Med navnelapper med enhjørning på vil barnas klær og utstyr få et eventyrlig preg. I tillegg sørger enhjørningen på magisk vis for at votten eller lua lettere kommer til rette igjen om en er uheldig og mister den. Både dekorativt og smart!

Bestill navnelapper med enhjørning på her.

Merk tingene dine

Fest navnelapper på alt fra barnas klær, sko, utstyr og leker for å unngå forvekslinger i skole og barnehage. Med en navnelapp på er det større sjanse for at ting kommer hjem igjen hvis det blir mistet. Skriv inn barnets navn og et telefonnummer når du bestiller navnelappene. Med et unikt uttrykk og et motiv som for eksempel enhjørningen er det også lettere for barnet å ha kontroll på og kjenne igjen tingene sine.

Navnelapper i god kvalitet

Bestiller du navnelapper fra Mine Navnelapper kan du være trygg på at du får lapper i god kvalitet. Materialet vi bruker er tykt og strekkbart med et sterkt lim. Dette gjør at navnelappene sitter godt og sikkert på de fleste typer overflater, i tillegg til at de er enkle å feste.

Vi anbefaler å feste navnelappen på en tørr, glatt og robust flate. I klær bør du feste den på vaskeanvisningen eller en annen merkelapp. Press navnelappen godt ned der du skal feste den og gni over for å fjerne eventuelle luftbobler. Etter 24 timers tørk er klesplagget eller tingen klar for robust bruk og vask.

Store navnelapper med enhjørning

I tillegg til standard navnelapper kan du også få enhjørning på våre store navnelapper i et sett sammen med prinsesser, sommerfugler og regnbuer. Perfekt for alle som elsker eventyr! Store navnelapper egner seg spesielt godt på større ting og utstyr som for eksempel sykkel, ski, akebrett, matboks eller skolesekken. De store navnelappene synes bedre samtidig som de er med på å pynte opp utstyret.

Se våre store navnelapper med eventyrtema her.

Enhjørning på refleks

Reflekser fra Mine Navnelapper er selvklebne og festes enkelt på utstyr som sko, støvler, akebrett, sykkelhjelm og barnevogn. Refleksklistremerkene med enhjørninger kommer i en pakke på 26 stykker sammen med prinsesser, sommerfugler og regnbuer. 

Bestill refleksklistremerker her.