Navnelapper med gamer

Navnelapper med gamer

Har du et barn som elsker konsollspill? Da kommer han eller hun også til å digge våre gamer-figurer til navnelapper. Navnelappene festes på alt du eier, fra sokker og gensere, til sykkel og skolesekk. Pynter opp, samtidig som de har en svært praktisk funksjon. 

Velg mellom gamer-ansikt eller person, hvit og svart kontroll, fargeknappene eller pilknappene. Vi utvider stadig med flere motiver til navnelapper, og du må også gjerne sende oss forslag til det du ønsker. 

Bestill navnelapper med gamer på her.

Merk alt

På navnelappene har du navn og nummer, slik at eiendelen rask kan finne tilbake til eier om den blir mistet. Det er også enklere for barnet å ha kontroll på tingene sine når de er merket. Du kan også klistre på kontroller som barnet tar med til venner, slik at den riktige kontrollen blir med hjem igjen etter spillingen.

Navnelapper forenkler ikke bare hverdagen til den som eier klesplagget som er merket, men det er også svært praktisk for barnehageansatte og lærere som skal hjelpe barna med påkledning og diverse.

Store navnelapper med gamer

I tillegg til standard navnelapper som passer til klær og de fleste eiendeler, har vi også store navnelapper med gamer-tema. Store navnelapper er en pakke med 34 stk merker i forskjellig form, størrelse og farge. Her får du dermed litt variasjon i lappene du bestiller. Vi har to forskjellige gamer-tema å velge mellom.

Store navnelapper er større enn vanlige navnelapper, og passer på de stedene du gjerne vil pynte litt opp, og på større flater. Det kan være for eksempel på skolesekken, gymbagen, sykkelen, hjelmen og snowraceren. En kul gamer må ha matchende navnelapp!

Her kan du se vårt utvalg store navnelapper.

Refleks og minilapper

I tillegg til vanlige og store navnelapper har Mine Navnelapper også minilapper, som er for de minste tingene. Her kan du kun plass til et navn. De kan festes på små ting som solbriller, blyanter, smokker osv. Bestill minilapper her.

Vi har også refleksklistremerker som gjør deg synlig i mørket. Refleksene kan du klistre på harde og glatte overflater, som på sykkel, hjelm, sekk, barnevogn og mer. Alt du ønsker skal vises godt i trafikken. Ler mer om refleksene våre her.