Norske skogsdyr på navnelapper

Navnelapper med norske skogsdyr

Hos Mine Navnelapper får du både navnelapper og store navnelapper med norske skogsdyr på. Den kule elgen, det søte pinnsvinet og den mystiske ugla kan festes på alt fra klær til sko og utstyr. Vi bruker et sterkt lim som gjør at de også sitter i vaskemaskin, oppvaskmaskin, micro og til og med fryser.

Søte skogsdyr som passer på tingene dine

Skogsdyrene i Norge er kjente fra både eventyr og filmer, og mange har nok også sett disse i levende live. Velg mellom den majestetiske skogens konge, elgen, den lure reven, den gode bjørnen, det søte pinnsvinet og de mystiske uglene. Alle har unike egenskaper som gjør de egnet til å passe på tingene dine. Ikke minst er de veldig søte! 

Bestill strykefrie navnelapper her.

Klær og utstyr som er merket med navnelapper med norske skogsdyr er ekstra godt beskyttet. Hvis du mister favorittbamsen eller de hjemmestrikkede vottene forsvinner, er det større sannsynlighet for at de kommer tilbake. Den som finner eiendelen kan raskt ringe nummeret som står på navnelappen og finne riktig eier.

Design navnelapper selv

I vårt designverktøy kan du velge det dyret du liker best, legge på din favorittfarge og skrive navn og nummer. Vi sender navnelappene med gratis frakt. Valgmulighetene gjør at du eller barnet ditt kan få sin helt unike navnelapp, som vil gjøre enhver gjenstand mer gjenkjennbar. Det er et pluss i barnehage og skole, hvor mange har det samme utstyret.

Store navnelapper pynter veldig opp en matboks, sykkel eller skolesekk. Det bestiller du her.

Refleks med norske skogsdyr på

Våre refleksmerker har et godt utvalg av forskjellige motiver. Du får selvsagt også de norske skogsdyrene på refleksklistremerker hos oss. Refleksene kan du feste på alt som har en glatt og hard overflate, som sykkel, hjelm, barnevogn, gymbag og akebrett. 

Bestill refleksklistremerker her.

På grunn av refleksens tykkelse og kvalitet vil ikke merket være like bøyelig som navnelappene, og det anbefales derfor ikke å feste direkte på yttertøy.