Navnelapper med prinsesser

Navnelapper med prinsesser

Vi har navnelapper med prinsesser i flere farger på hår, kjole og hud. Match prinsessen med barnet eller barnets favorittprinsesse og dekorer alt fra klær til matboks og sykkel med nydelige navnelapper. Du kan selv velge bakgrunnsfarge og farge på tekst og skape et helt unikt uttrykk.

Prinsesser fra eventyrland

Alle prinsessene har en magisk stav som passer ekstra godt på tingen som er merket med disse navnelappene. Prinsessene har krone eller stjerne på hodet, som viser at de er ekte prinsesser! De kommer fra et eventyrland der det er mange som er ute etter å stjele tingene deres. Derfor er den magiske staven ekstra spesiell – den beskytter nemlig eierens ting ekstra godt.

Bestill navnelapper med prinsesser på.

Merk tingene dine

Merk klær, sko, utstyr og leker med navnelapper fra Mine Navnelapper for å unngå forvekslinger i barnehage og skole. Hvis yndlingsdukken blir mistet er det større sjanse for at den kommer hjem igjen med en navnelapp på. Fyll inn barnets navn og et telefonnummer.

Du fester enkelt navnelappene med prinsesser på en tørr, flat og ren overflate. Som f.eks. vaskeanvisningen eller lappen i nakken på et klesplagg. Deretter bør du vente i 24 timer og la limet tørke godt. Navnelappene tåler etter dette både vaskemaskin, oppvaskmaskin og fryser!

Navnelapper i god kvalitet

Skulle navnelapper med prinsesser finne veien hjem til din postkasse kan du vite at det er lapper i god kvalitet. Vi bruker kun det beste materialet, noe som gjør at våre merkelapper sitter godt og sikkert. Du kan kjenne kvaliteten på tykkelsen og at lappene er litt strekkbare. Dette gjør at de sitter godt på de fleste typer overflater.

Prinsesser på store navnelapper

I tillegg til standard navnelapper finner du også prinsessene på store navnelapper sammen med flotte enhjørninger, sommerfugler og regnbuer. Helt topp for en eventyr-elsker! Disse fine og fargerike, store navnelappene kan festes på litt større ting der man gjerne vil at lappene skal synes og være med på å pynte opp litt. Som f.eks. på en stor matboks, skolesekken eller sykkelen. Stor hit blant små prinsesser og prinser.

Bestill store navnelapper her.

Reflekser med prinsesser på

I tillegg til navnelapper kan du også få refleksklistremerker med prinsesser på! De kommer i en pakke på 26 refleksmerker og prinsessene er i selskap med enhjørninger, regnbuer og sommerfugler. 

Refleksklistremerkene kan festes på sykkel, barnevogn, støvler og annet utstyr man bruker ute når det er mørk. Med refleks er man 85% mer synlig enn uten. Les mer her.