Navnelapper på treningstøy

Navnelapper på treningstøy

Det er et velkjent problem blant foreldre at barna mister eller glemmer igjen treningstøy, bager eller annet utstyr i idrettshallen eller fotballbanen etter en energifull og morsom treningsøkt. Merk treningstrøya, buksa, fotballskoene og treningsbagen med dekorative navnelapper så er det større sjanse for at de finner veien hjem igjen. 

Treningsklær og utstyr er også ofte kostbart, og skulle man være uheldig å miste eller glemme det igjen er det kjekt å ha en merkelapp med navn og nummer som finneren kan kontakte.

Store navnelapper på treningstøy

I tillegg til standard navnelapper har vi også store navnelapper som passer perfekt på litt større utstyr som for eksempel tennisracketen, hockeykølla, fotballen og treningsbagen. De store navnelappene synes bedre, noe som gjør det enklere for barna og få øye på den og kjenne igjen sitt treningsutstyr. I tillegg er lappene dekorative og gir utstyret et unikt preg.

Hvordan feste navnelappene

Navnelapper fra Mine Navnelapper er strykefrie og enkle å feste. Lappene er elastiske og har et sterkt lim som gjør at de sitter ekstra godt. De tåler både robust bruk og vask og egner seg derfor godt til å festes på treningstøy og treningsutstyr som gjerne både vaskes ofte og blir godt brukt. 

Vi anbefaler å feste navnelappen på vaskeanvisningen på klærne og på en hard og glatt overflate på annet utstyr. Sørg for at overflaten er ren og tørr før du fester lappen. Press navnelappen godt ned der du ønsker og feste den og gni over for å fjerne luftbobler. Deretter bør du la den tørke i 12 timer før du tar klærne eller utstyret i bruk.

Design selv

I vårt designverktøy på nettsiden kan du velge font, bakgrunnsfarge og motiv på navnelappene dine selv. Hva med navnelapp med hockeyspiller festet på hockeyhjelmen eller skøytene? Eller en basketball festet på treningsutstyret til familiens basketspiller?

Sjekk ut alle valgmulighetene i designverktøyet vårt under og gi navnelappene dine et helt unikt uttrykk.