Navnelapper til barnehage

Navnelapper til barnehage

Bestill navnelapper til barnehage, så slipper du at barnet mister tingene sine eller kommer hjem med noen andres eiendeler!

Barn i barnehage har ikke selv oversikt over egne eiendeler, og da er det svært praktisk at de er merket for foreldre og ansatte ved barnehagen. Det er mye å holde styr på – sko, luer, votter, dresser, jakker og støvler. Alt er så mye enklere når de er merket med barnets navn. 

Informasjon om navnelapper til barnehage

Jobber du i barnehage og ønsker å gi ut informasjon til foresatte? Kontakt oss for et eget tilbud og få tilsendt informasjonsskriv.

Personlige lapper med gjenkjennelseseffekt

Hos oss kan du bestille strykefrie navnelapper til barnehage med morsomme og søte motiver på, eller enkle minilapper med kun navn på. Vi har også store navnelapper til de større tingene. Du designer selv og velger farge, motiv og tekst.

Personlige merkelapper er ikke bare praktisk, men også kjekt for barnet. De kan selv kjenne igjen sine egne ting. Kanskje uglen er favoritten for tiden? Hva er da bedre enn en navnelapp med ugle på og favorittfargen.

Navnelapper barnehage i tre størrelser

Navnelapper til barnehage finner du i tre størrelser. Velg mellom standard navnelapper 30 x 13 mm med motiv,  16 x 6 mm uten motiv, eller en pakke med store navnelapper i forskjellige størrelser. Bruk barnets favorittfarge og juster på font og fontfarge. 

Tåler vask

Navnelapper, minilapper og store navnelapper fra Mine Navnelapper tåler både vaskemaskin og oppvaskmaskin opp til 60 grader, samt fryser og mikrobølgeovn. Fest lappene på en tørr og ren overflate, og la den herde i 24 timer før du utsetter den for vann, varme eller fryser.

Reflekser

Du kan også bestille reflekser som kan festes på sko, yttertøy, sekk eller sykkel. Du er 85% mer synlig i trafikken med refleks på. Ikke la dine håpefulle ferdes ute uten denne sikkerheten.

Se våre refleksklistremerker her.

Design og bestill navnelapper her: