Navnelapper til klær på sykehjem

Navnelapper til klær på sykehjem

Er du pårørende til noen som skal flytte på aldershjem eller sykehjem? Du har kanskje fått beskjed om at alle klær og eiendeler må merkes?

Her finner du flotte navnelapper til sykehjem.

Hvorfor trenger du navnelapper på sykehjem?

Det kan du gjøre enkelt med navnelapper. Grunnen til at du må merke eiendelene til beboere på aldershjem, sykehjem, omsorgsboliger og eldreboliger er at klær og tøy blir vaskes i en felles vask. Navnelapper er da en svært enkel måte for de ansatte å kunne sortere vasken i ettertid!

En enklere hverdag

Navnelapper med motiv eller minilapper en en liten investering for å sikre at ingen klær vil forsvinne. Det gjør hverdagen enklere både for beboeren og de ansatte.

Fine og diskrete navnelapper til sykehjem festes i vaskeanvisningen og gjør klærne gjenkjennbare. Velg mellom et drøss av farger og motiver, eller design uten motiv for et renere design. 

Her kan du designe dine egne navnelapper sykehjem: Bestill navnelapper.

Ønsker du mindre lapper finner du minilapper her.

Merkelapper av god kvalitet

Fra Mine Navnelapper får du merkelapper til klær av god kvalitet med god sitteevne. Lappene er strykefrie og enkle å feste. Fest lappen på en tørr og ren overflate og la den stå 24 timer før du utsetter den for vann. Lappene tåler vaskemaskin opp til 60 grader.

Navnelapper sykehjem og aldershjem

Navnelappene kan brukes til mer enn bare tøy på sykehjem og aldershjem. Kanskje de også kan være praktiske å ha på eiendeler som står i fellesarealer, på lommeboken eller på mobilen. Blir det gjenglemt så vet man hvem det tilhører med en gang.

Ta også en titt på våre refleksklistremerker her. Refleksklistremerker er utrolig praktisk å ha når man er ute og går på høsten og vinteren. Du er 85% mer synlig med refleks enn uten. Refleksklistremerkene kan festes på vesken, rullestol, rullator og lignende og gir en ekstra sikkerhet i den mørke tiden.