Navnelapper til verktøy og utstyr

Navnelapper til verktøy og utstyr

Private og bedrifter har verktøy som er både dyrt og verdifullt. Navnelapper har mange bruksområder, og du kan så klart bruke de til å merke verktøyet ditt. Merk alt fra hammeren, til drillen og snøskuffen. Mine navnelapper har navnelapper til verktøy og utstyr.

Navnelapper til verktøy

I vårt designverktøy kan du velge navnelapper uten motiv, slik at du får en enkel og fin lapp hvor du kan skrive navn, adresse og telefonnummer – eller noe annet du måtte ønske. Fester du navnelapper på verktøyet og utstyret ditt er det større sjanse for at det finner hjem igjen hvis du låner det bort. 

For bedrifter

Håndverkere som er mye ute blant kunder og på forskjellige prosjekter kan ha veldig nytte av å merke tingene sine. Glemmer du igjen et dyrt verktøy, får du forhåpentligvis en telefon fra den som finner det. Mindre svinn på utstyr er både tid- og kostnadseffektivt. Fyll inn bedriftsnavn og kontaktinformasjon på navnelappene og merk alt av verktøy.

Navnelapper som tåler mye

Navnelapper til verktøy må sitte godt. Det må også tåle en støyt. Derfor bruker vi kun den beste kvaliteten på våre produkter. Det gjør at navnelappene sitter godt både i varme, kulde og ved vask. 

 

Bestill navnelapper