Reflekser

Se våre kule

Reflekser

Sørg for at barnet blir sett

Refleks som klistremerker

Vi tilbyr refleks som du kan klistre rett på utstyr, sykkel, sekk osv. Ikke ta noen sjanser i den mørke tiden, og sørg for at dine håpefulle er merket med refleksmerker for en ekstra sikkerhet.

Bli sett – Refleks til barn

Med reflekser er du synlig fra 140 meters avstand. Uten refleks, ser ikke bilfører deg før du er på 20-30 meters avstand. Reflekser reduserer risiko for å bli påkjørt med hele 85%. Refleksklistremerker kan festes på flere steder, og dermed er du synlig fra flere vinkler. Fotgjengere med refleks blir satt pris på av medtrafikanter, selv midt på dagen.

Selvklebende refleks

Våre reflekser er selvklebende merker, noe som gjør det veldig enkelt å sette de på utstyr og ting som akebrett, sykkel, sparkesykkel osv. Sørg for at overflaten er ren og glatt før du påfører. De kan settes på klær men er ikke ideelt. De sitter best på harde og rene overflater. De minste refleksene bør ikke brukes alene, da de har mindre effekt. Bruk de som pynt sammen med en større refleks.

Du kan velge mellom reflekser med kule former, eller reflekser med søte og tøffe motiver. Se utvalget her.

Hvor skal refleksen festes?

Går barnet ditt mest i urbane strøk hvor nærlysene blir brukt mest, anbefales det å feste refleks lavt. I mindre tettbygde strøk der man oftere bruker fjernlyset, bør refleksen festes høyere. La limet tørke i 24 timer før du utsetter refleksklistremerket for vann. 

Husk at klistremerker med refleks blir slitt med tid, da slitasje og striper svekkes refleksjonsevnen. Det er derfor lurt å skifte ut refleksen når den har fått mye striper.

Fri frakt

Vi har alltid fri frakt på våre produkter. Vi sender helt hjem til postkassen din.

Navnelapper

Har du behov for navnelapper i tillegg til reflekser? Hverdagen i barnehage og skole blir enklere når alle merker sine tøy, sko og utstyr. Benytt muligheten til å designe dine helt egne merkelapper med navn og motiv her. Vi har kun høy kvalitet på våre produkter, og har derfor fornøydgaranti.  Les mer om Navnelapper

Navnelapper

Navnelapper

Strykefrie navnelapper til
klær, sko, utstyr og mer

Lag navnelapper

Minilapper

Minilapper

Design og bestill dine
egne minilapper

Lag minilapper

Navnelapper best kvalitet
Beste kvalitet
Våre merkelapper er kun av beste kvalitet
Navnelapper tåler vask
Tåler vask
Lappene tåler opptil 60º vask, samt tørketrommel.
Navnelapper gratis frakt
Gratis frakt
Hos oss får du alltid gratis frakt
Navnelapper rask levering
Rask levering

Vi leverer direkte til din postkasse innen 5-7 dager