refleksklistremerker bli sett i mørket

Refleksklistremerker – bli sett i mørket

Refleksens dag

Den 15. oktober er Refleksens dag. Den ble først arrangert i 2006 av Trygg Trafikk for å få flere til å bruke refleks så de ikke havner i ulykker. Refleks og refleksklistremerker redder uten tvil mange liv hvert år. Når mørket kommer er det viktig å ta forbehold for å sikre seg ekstra synlighet.

Kjøp refleksklistremerker her – fri frakt.

Hvor viktig er refleks

Refleks reduserer risiko for å bli påkjørt med hele 85%. Med refleks er du synlig fra hele 140 meters avstand. Uten refleks, vil ikke bilfører se deg før du er på 20-30 meters avstand. Det er ingen tvil om hvor viktig refleksen er!

Refleksklistremerker kan du feste på forskjellige steder, og gjerne i grupper sammen. Dette vil skape god synlighet. Gjør det til en morsom aktivitet sammen med barna – la de hjelpe med å feste merkene og forstå viktigheten av god sikkerhet i trafikken.

Refleksklistremerker for klær og utstyr

Vi har refleksmerker som kan festes på det meste av og utstyr og ytterklær. De sitter ikke like godt på alle typer tøy. De er selvklebende og enkle å feste. Den reflekterende overflaten synes svært godt i mørket. Perfekt til skolesekken, barnevognen, sykkelhjelmen, sykkelen og annet utstyr du bruker ute på høst og vinter. Merkene kan også festes på sko og støvler som har passende overflate.

Les mer om hvor du bør feste refleksklistremerker.

Refleksmerker – standard

Refleksmerker – prinsesser

Refleksmerker – dinosaurer

Se hele vårt utvalg her.

Dekorative refleksklistremerker

Velg mellom 24 refleksklistremerker i forskjellige, dekorative former, eller 26 merker med søte og tøffe motiver. Enten du liker prinsesser, dinosaurer eller ingen motiver har vi noe for deg. Både praktiske, svært viktige og dekorative!

Fri frakt

Mine Navnelapper har alltid fri frakt på våre reflekser og navnelapper. Vi bruker kun kvalitetsmateriale og sender helt hjem i postkassen din.

Bruk 2 minutter på å bestille refleksklistremerker på Refleksens dag og sørg for denne ekstra sikkerheten for deg og dine håpefulle.

Mine Navnelapper
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev for tilbud, tips og triks.
Kontakt

hei@minenavnelapper.no

Enebakkveien 119
0680 Oslo

Betingelser
Følg oss

© 2021 Min Ikke Din AS | Design og utvikling av Bonefish.no