Store navnelapper
Design og lag dine egne
Store navnelapper

Strykefrie store navnelapper til klær, sko, utstyr og mer

Store navnelapper som er strykefrie

Store navnelapper til bruk på utstyr som termos, drikkeflasker, matboks, sekker og sykkel. Våre store, strykefrie navnelapper frisker opp eiendelene og gjør de lett gjenkjennbare for eieren. 

Store navnelapper som pynter opp

Velg mellom forskjellige design og motiver på merkelappene, og match med eiendelene som skal merkes. Lappene er både fine å se på, og svært praktiske. Større ting som sekker, matbokser og sykler er perfekt å merke med store navnelapper. Da er lappen mer synlig.

  • Store navnelapper pynter opp eiendelen
  • Gjør tingene mer gjenkjenbart
  • Sitter ekstra godt, også i kulde og varme
  • Velg mellom flere motiver

Merk tingene dine med store navnelapper

Hvorfor trenger du store navnelapper? På skolen eller barnehagen er det nok mange med den samme sekken eller sykkelen. Da er det utrolig lett for barnet å ta feil. En stor navnelapp gjør at barnet lett kjenner igjen sine egne ting, og får med seg riktig hjem. 

I tillegg hender det at man mister tingene sine. Er den merket med navnelapp og et telefonnummer er det langt større sannsynlighet for at du får tingen tilbake i god behold. 

Den beste kvalitet

Våre navnelapper, enten du velger minilapper, standard navnelapper eller store navnelapper er av den beste kvalitet. Det vil si at papiret vi bruker tåler ekstra mye, og limen sitter svært godt. Lappene tåler vaskemaskin opp til 60 grader, fryser og mikro. Våre produkter produseres i Norge og sendes med fri frakt.

Velg mellom flere design

Store navnelapper får du i flere design, fra friske frukter, til dyrene i Afrika og prinsessetema. Hvert sett inneholder flere størrelser, både runde, kvadratiske og rektangulære, slik at de skal passe til flere typer objekter og størrelser. Vi jobber hele tiden med å utvikle oss og komme med nye design, så følg oss på Facebook eller Instagram for å få med deg når vi lanserer nye motiver.

Hvordan feste store navnelapper

Fest lappen ordentlig, så holder den svært lenge. Pass på at overflaten er glatt, ren og tørr før du fester. Gni forsiktig over merket for å fjerne eventuelle luftbobler. La lappen sitte på i 24 timer før den blir utsatt for vann, for å sikre at den har festet seg skikkelig.

Navnelapper

Navnelapper

Strykefrie navnelapper til
klær, sko, utstyr og mer

Lag navnelapper

Minilapper

Minilapper

Design og bestill dine
egne minilapper

Lag minilapper

Refleks

Refleks

Sørg for at ditt
barn blir sett

Bestill refleks

Navnelapper best kvalitet
Beste kvalitet
Våre merkelapper er kun av beste kvalitet
Navnelapper tåler vask
Tåler vask
Lappene tåler opptil 60º vask, samt tørketrommel.
Navnelapper gratis frakt
Gratis frakt
Hos oss får du alltid gratis frakt
Navnelapper rask levering
Rask levering

Vi leverer direkte til din postkasse innen 5-7 dager